fsa logoFöreningen Svenska Allmogefår

Tidningen – Allmogefåret

 

tidningFöreningens medlemstidning heter "Allmogefåret" och kommer ut fyra gånger per år. Beräknad utgivning är i februari, juni, september och december. Dessutom tillkommer Allmogefårkalender med fårbilder från medlemmarna enligt olika teman. 

Tidningen innehåller massor av aktuell information, intressanta artiklar, bilder och insändare från föreningens medlemmar, styrelsen, genbanksansvariga och andra fårintressenter. 

Vill du marknadsföra ditt företag eller en aktivitet som kan vara av intresse för våra medlemmar eller andra fårintresserade? Sätt då in en annons i tidningen. Varje nummer av "Allmogefåret" trycks i ca 1000 exemplar och läses av just dem du vill nå ut till.

 

Annonspriser:

Helsida 2000 kr
Halvsida 1000 kr
1/4-sida 500 kr
Radannons 50 kr (för icke medlemmar)

Radannonser är gratis för medlemmar som annonserar genom att fylla i ett formulär på vår hemsida, se Annonsering av livdjur och produkterDå går underlaget till webbredaktören som publicerar det på hemsidan. Vid tidningens pressläggning skickas sedan aktuella annonser över till tidningsredaktionen för tryck i kommande nummer på sidan med samlade livdjursannonser.

 För större annonser och radannonser för icke medlemmar kontakta tidningsredaktionen.

Redaktionen

Kerstin Danielson
Lovisa Lesse
Marie Erbéus
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 Läs våra temanummer som pdf   

2017 1 2017 2 2017 3 2017 4
2016 1 2016 2 2016 3 2016 4

 

Vi har inte några temanummer för Fjällnäsfår och  Tabackatorpsfår men däremot följande artiklar:

Fjällnäsfår 
Tabackatorpsfår